ΕΠΣ Κέρκυρας: Καταγγελίες για μαχαιρώματα σε αγώνα στην Ημαθία!

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, πήρε θέση για όσα καταγγέλλεται ότι έγιναν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στο ματς Μ. Αλέξανδρος-ΑΕ Λευκίμμης και με έγγραφό της ζητάει από τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο να ερευνηθούν σε βάθος τα γεγονότα που έγιναν κατά της αποστολής της ΑΕ Λευκίμμης και των φιλάθλων της.

Το έγγραφό με Αρ.Πρωτ.:169 είναι το εξής:

Προς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη

Αρχηγό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Γραφείο Προέδρου ΕΠΟ

Αγωνιστικό Τμήμα Γ΄ Εθνικής ΕΠΟ

Θέμα: Γεγονότα ποδοσφαιρικού αγώνα Γ΄ εθνικής ,  Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αξιότιμε, Κύριε Υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας,  μεταξύ των σωματείων  Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας( Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι  οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και  μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή  το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε.

Ευχαριστούμε θερμά.