Στο “στόχαστρο” της Μπολιβάρ ο Όγιος

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ο Γκιγιέρμο Όγιος έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του, το τελευταίο διάστημα έχει στα χέρια του προτάσεις από τέσσερις ομάδες. Δύο από την Ελλάδα και δύο από το εξωτερικό.

Ενδεχομένως η μία από αυτές λοιπόν, να είναι η Μπολιβάρ, καθώς σημερινό δημοσίευμα της βολιβιανής ιστοσελίδας paginasiete.bo, αναφέρει ότι ο Αργεντινός τεχνικός του Ηρακλή, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της εν’ λόγω ομάδας, ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Υποψήφιοι για την ίδια θέση -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- είναι επίσης και οι Χαβιέ Αθκαγκόρτα, Όσκαρ Κραβιότο και Γουστάβο Κόστας, όμως ο Όγιος επικρατεί και από τους τρεις για τον λόγο ότι έχει ξαναδουλέψει στον συγκεκριμένο σύλλογο την περίοδο 2011-12 και γνωρίζει τα κατατόπια.

“Τα συναισθήματα για την Μπολιβάρ, είναι ανάμικτα καθώς εκεί έχω περάσει ωραίες στιγμές, αλλά θα δούμε τι θα γίνει” τόνισε ο Όγιος στον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας που επικοινώνησε μαζί του, αν και από το δημοσίευμα δεν λείπει η βασική πληροφορία που αναφέρει, ότι αυτή τη στιγμή, ο Όγιος έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Αργεντινός τεχνικός του Ημίθεου, είχε δεχθεί πρόσφατα κρούση και από την Ταγιέρες την οποία αρνήθηκε.