«Να βελτιωθούμε περισσότερο»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάνβιτ τόνισε πως ο Άρης θα συνεχίσει να βελτιώνεται, ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην εμφάνιση των παικτών του: »Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω όλους μου τους παίκτες. Θέλουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο αν και κάποιες φορές αγγίξαμε την υπερβολή πάνω σε αυτό το κομμάτι. Συνεχίζουμε, ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο. Πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Υπήρχε μία κούραση από πλευράς Μπάνβιτ αν και αυτό δεν μειώνει αυτό τη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες μου».

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου τόνισε: «Ο κόσμος σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε σε μία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη προς τιμή του Νίκου Γκάλη. Τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια και τους θέλουμε στο πλευρό μας στη συνέχεια».

Τέλος, για τα θετικά και τα αρνητικά της αναμέτρησης είπε: «Σίγουρα το καλό πνεύμα τόσο στον πάγκο όσο και εντός παρκέ. Από εκεί και πέρα υάρχουν αρκετά στοιχεία πάνω στα οποία θα δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε».

Ο Νίκος Γκίκας, εκ μέρους των παικτών, είπε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα και καλή χρονιά γιατί ήταν η πρώτη δυνατή αναμέτρηση στην έδρα μας. Ένα μπράβο στην ΚΑΕ Άρης για την διεξαγωγή του τουρνουά. Βγάλαμε πολύ ενέργεια, αν και η Μπανβιτ ήταν κουρασμένη από το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ. Άσχετα από αυτό βγάλαμε μία συνοχή και πήραμε αρκετά εύκολα τη νίκη απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο»

Ενώ για τον κόσμο τόνισε: «Σίγουρα για τα δεδομένα του Νίκου Γκάλη δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή παρουσία. Υπάρχουν παράγοντες όπως η οικονομική κρίση που απέτρεψαν τον κόσμο από το να δώσει δυναμικότερο παρών. Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο είναι ότι κερδίσαμε πολύ εύκολα μία αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα θεωρητικά και πρακτικά πιο έτοιμη και καλύτερη από εμάς».