Καταγγελία με βίντεο για δωροδοκία διαιτητών από την Μπόκα Τζούνιορς (vid)

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Always Ready, καθώς έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει στο καμαρίνι των διαιτητών δώρα τα οποία προσέφεραν άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς.

Όλα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, με την Μπόκα έστω και με δυσκολία να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 1-0 για την 4η αγωνιστική του Copa Libertadores.

Με τη λήξη, η Αστυνομία εισέβαλε στα καμαρίνια των διαιτητών, μετά από καταγγελία των γηπεδούχων για δωροδοκία από πλευράς Μπόκα Τζούνιορς. Οπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, στο τραπέζι των διαιτητών υπήρχαν δώρα τα οποία προσέφεραν οι άνθρωποι της Μπόκα.

Η Always Ready είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία και συγκεκριμένα για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Μπόκα, το οποίο έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα. Γι’ αυτό και μετά το τέλος του αγώνα, προχώρησε σε καταγγελία τονίζοντας ότι οι διαιτητές δωροδοκήθηκαν από τους ιθύνοντες της Μπόκα. Αν και διαβεβαίωσε ότι δεν θα επιδιώξει να ζητήσει βαθμούς, απαίτησε από την Conmebol να παρέμβει.