Α.Σ. Άρης: «Έπεσαν οι μάσκες»

Στο πλευρό της ΠΑΕ Άρης στέκεται και ο Α.Σ. με ανακοίνωση που εξέδωσε και στρέφει τα βέλη του κατά πάντων τονίζοντας από την πλευρά του την εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά: «Η πλέον κατάλληλη έκφραση για τέτοιες περιπτώσεις είναι «έπεσαν οι μάσκες». Όμως οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού…

Για ακόμα μία φορά, γινόμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας για να στερηθεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη όσα κέρδισε στο χορτάρι. Η αντίστοιχη προσπάθεια για την περίφημη περίπτωση Λάσκοφ έπεσε εν τέλει στο κενό, αν και η δαμόκλειος σπάθη του -6 ήταν πάνω από το κεφάλι της ομάδας μας για σημαντικό μέρος του πρωταθλήματος της Superleague.

Τώρα, τα… όργανα ξεκίνησαν νωρίτερα. Δεν πέρασαν παρά τέσσερις μέρες από την εξασφάλιση της τέταρτης συνεχόμενης ευρωπαϊκής εξόδου του ΑΡΗ και τα γνωστά σκιώδη κέντρα, τα οποία λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, επιχειρούν να αφαιρέσουν από την ομάδα μας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για ακόμα μία φορά, αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Γιατί, όπως σημείωσε και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο νόμος είναι πιο ισχυρός από τη μαφία. Μία ΠΑΕ ΑΡΗΣ η οποία δεν είναι μόνη σ’ αυτό το νέο «επεισόδιο» του εναντίον της αγώνα.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και θα κάνει ό,τι περνά από το δικό του χέρι για να αποκατασταθούν η τάξη και η νομιμότητα. Η οικογένεια του συλλόγου έχει αποδείξει ότι είναι μια γροθιά. Σε χτυπήματα «κάτω από τη μέση» σαν κι αυτό, η γροθιά αυτή γίνεται πιο δυνατή…»