ΠΑΟΚ : Δημοσίευμα για πρόταση σε Ντομινίκ Χλάντουν!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα ψάξει για τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα και τα δημοσιεύματα αρχίζουν να αυξάνονται από διάφορα μέσα του εξωτερικού για παίκτες που μπορεί να ενδιαφέρον τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με αναφορά πολωνικής ιστοσελίδας ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον 26χρονο Ντομινίκ Χλάντουν, που φέτος αγωνίζεται με την φανέλα της Ζαγκλεμπιέ.

Συγκεκριμένα ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ αναφέρει πως ο Δικέφαλος έχει ρωτήσει για τον Πολωνό γκολκίπερ, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Λεχ Πόζναν. Την τρέχουσα σεζόν έπαιξε σε συνολικά 26 ματς με την Ζαγκλεμπιέ, 23 στο πρωτάθλημα και τρία στο Κύπελλο.

“Το επόμενο διάστημα ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τον σημερινό του εργοδότη και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας.

Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμα ακόμα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα ρωτά και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμας Βλόνταρτσικ στην εκπομπή Transfer Window.