Το… πανεπιστήμιο του Μπότο!

Συνέντευξη σε εφημερίδα της Πορτογαλίας παραχώρησε ο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, με ένα κομμάτι της να διαρρέει στις ιστοσελίδες της χώρας.

Σε αυτό ο άνθρωπος του Δικεφάλου μιλά για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την δεκαετία του παρουσία στη Μπενφίκα, αλλά και τη συνεργασία του με τον πρόεδρο της ομάδας, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, και τον προπονητή, Χόρχε Ζέσους.

Μάλιστα, τη συνεργασία με τον δεύτερο την αποκάλεσε… μάθημα πανεπιστημίου!

«Ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα, αλλά ευτυχώς δεν έχω δουλέψει με κανέναν που έχει πολύ μεγάλες ιδιοτροπίες. Ο Βιέιρα ήταν απαιτητικός στη δουλειά, δεν υπήρχε ωράριο. Μπορούσε να σου τηλεφωνήσει στις τρεις το πρωί, και έπρεπε να απαντήσεις αμέσως. Μερικές φορές κοιμόσουν, αλλά απαντούσες και έμενες μέχρι τις 4:00 στο τηλέφωνο, για να μιλήσεις για τη δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον πρόεδρο των «Αετών» της Λισαβόνας.

Για τη συνεργασία με τον Ζεσούς: 

«Ήταν ένα μάθημα… πανεπιστημίου. Ο Χόρχε Ζεσούς είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, έχει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, και ένα ιδιαίτερο τρόπο να κάνει κάποια πράγματα. Δεν θα πω ότι είναι ένας εύκολος άνθρωπος για να συνεργαστείς, γιατί δεν είναι».