Βιεϊρίνια: «Αυτό είπα στον διαιτητή!»

Για το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό και έκρινε την κατάληξη του τελικού, μίλησε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου παράλληλα υπογράμμισε πως «δεν έχει κάτι» αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είπα στον διαιτητή ότι τα έκανε μπάχαλο… Δεν κράτω τίποτα από το παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Για να συνεχίσει: «Μόνο την αντίδραση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν βγάλουμε το πέναλτι τις καλύτερες φάσεις τις είχαμε εμείς. Αλλά όπως έχω πει, τους τελικούς δεν παίζουμε τους κερδίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, φανερά εκνευρισμένος.

Παράλληλα ο Πορτογάλος ζήτησε συγγνώμη από του φιλάθλους των «ασπρόμαυρων», δίνοντας ωστόσο υπόσχεση, πως η ομάδα του θα χαρίσει περισσότερες χαρές: «Θέλαμε να είμαστε πιο ξεκούραστοι αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο, παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν μπορέσαμε. Θα τους δώσουμε περισσότερες χαρές. Ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου».

Στο τέλος αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Η κόρη μου έχει σχολείο έως 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, οπότε μέχρι τότε…»