ΠΑΟΚ : Το δείπνο του Λουτσέσκου σε παίκτες και διοίκηση – Οι ατάκες του Ρουμάνου προπονητή

Η σεζόν τελείωσε για τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα ετοιμάζονται για τις διακοπές τους.

Πριν αναχωρήσει για τις ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου διοργάνωσε ένα δείπνο για τους στενούς του συνεργάτες στην ομάδα και στη διοίκηση. Κατά την διάρκεια του δείπνου ο Ρουμάνος κόουτς είχε την ευκαιρία να συζητήσει για αρκετά θέματα σε πιο χαλαρό κλίμα, μακριά από την πίεση των αγώνων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός  στάθηκε στις δυσκολίες που πέρασε όλη η ομάδα την σεζόν και στις μάχες που έδωσαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο από τον Αύγουστο μέχρι και τα τέλη του Μαΐου.

«Ήταν μια τρομακτικά δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα χρονιά, με υπερβολικά πολλά ματς, πολλές μάχες, μεγάλη προσπάθεια, δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές» είπε ο Λουτσέσκου μεταξύ άλλων στους παίκτες του και στα μέλη της διοίκησης που ήταν παρόντα στο δείπνο.

«Παρά τις δυσκολίες, είμαι ικανοποιημένος που η δουλειά μας έφερε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, πάνω στα οποία μπορούμε να χτίσουμε για το μέλλον», τόνισε ο 53χρονος προπονητής του Δικεφάλου αναφερόμενος στις σκέψεις του για την επόμενη σεζόν, προσθέτοντας ότι πρέπει άπαντες να ξεκουραστούν αυτές τις μέρες τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.