«Δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί κέρδισε δίκαια, ειδικά στο α’ ήταν πολύ καλύτερος από μας. Ο ΠΑΟΚ πιο φρέσκος από μας, είχε κατοχή, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε το επιθετικό τρίτο που είχαμε σχεδιάσει μας πίεσε πολύ, ούτε ευκαιρία. Στο β 4-4-2 κάναμε προϋποθέσεις, η εικόνα δεν ήταν καλή, δεν ήταν η εικόνα που δείξαμε με τον Ολυμπιακό και στο β’ημίχρονο με τον Ατρόμητο. Πολλά παιδιά ήταν σε άσχημη μέρα, σε κάποια τακτικά κομμάτια ήμασταν καλοί, όμως δεν είχαμε την φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων. Ο κόσμος έχει καταλάβει πως χτίζουμε μια νέα ομάδα και θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα».

Για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο χρόνος θα δείξει αν μπορέσει να συνεχίσει σ΄αυτό το ρυθμό, έχοντας λύσεις από τον πάγκο, να προχωρήσει».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να παίξουμε περισσότερο επιθετικά, βάζαμε ποιοτικά μπροστά να βρούμε λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι η μπάλα δεν έφτασε στο επιθετικό, γιατί μας πίεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Στο χάσιμο της μπάλας, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο τρανζίσιον».