«Εγώ είμαι ο Μακ κι όχι ο… Στοχ»!

Πώς το είπε ο Ρόμπερτ Μακ; «Μην με ρωτάτε και μην με συγκρίνεται με τον Στοχ. Εγώ είμαι ο Μακ και κάνω το παιχνίδι μου»! Ο Σλοβάκος σούπερ σταρ αποδείχθηκε και στο Αγρίνιο «λίρα εκατό» για τον ΠΑΟΚ, αλλά κουράστηκε να τον συγκρίνουν με τον συμπατριώτη του, Μίροσλαβ Στοχ…

«Η συγκεκριμένη ερώτηση μου έχει γίνει πολλές φορές. Απάντησα. Απολαμβάνω την παραμονή μου στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστιέμαι το παιχνίδι μου στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι όλο…», τόνισε ο σκόρερ της σπουδαίας νίκης του «Δικεφάλου» στο Αγρίνιο.

Ποιο είναι το μυστικό της εκπληκτικής πορείας του ΠΑΟΚ; «Εχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και παίζουμε σαν ομάδα. Ολοι μαζί κάνουμε επίθεση και όλοι μαζί άμυνα. Αυτό είναι το μυστικό μας», απάντησε ορθά κοφτά ο Μακ.

Όσο για το ντέρμπι της 5ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό;

«Ανυπομονώ να παίξω στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχω ακούσει πολλά για αυτό το ματς, αλλά η σκέψη μας δεν είναι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά στον αγώνα με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο και στα επόμενα πριν από το ντέρμπι στον Πειραιά», τόνισε.

Όπως είπε στο τέλος ο Σλοβάκος: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να συνδυάσεις πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά μέχρι τώρα τα πάμε πολύ καλά».