«Ανακούφιση για Καρυπίδη, το θέμα δεν τελείωσε για τον Άρη!»

Για τη δικαίωση του Άρη, που θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Παντελής Ζουμπούλης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Focus 103,6 FM»: 

-“Υπήρχε αναστάτωση στην ομάδα, είναι γεγονός αυτό, αλλά δεν υπήρχε φόβος για την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου από την αρχή αυτής της περιπέτειας που έληξε αισίως για τον Άρη, όπως όλες. Το κακό αυτό σενάριο, το περιμέναμε, γιατί όλοι ξέρουμε πώς λειτουργεί η ΕΠΟ και τι συμβαίνει εκεί, ενώ την ταλαιπωρία που υφίσταται ο Άρης για τις μεταγραφές, σε κάθε περίοδο, εξαιτίας του θέματος Ντουρμισάι, πάλι από την ΕΠΟ προκαλείται, γιατί αυτή φταίει για την υπόθεση και όχι ο Άρης. Πάμε από αναβολή σε αναβολή, σε κάθε μεταγραφική περίοδο και πρέπει να κλείσει η υπόθεση, γιατί δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμός από τον πρόεδρο και τον προπονητή. Τι προγραμματισμό να κάνουν όταν ο σχεδιασμός είναι με… ερωτηματικά;”

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τις κινήσεις από δω και πέρα: “Οι ευθύνες του Σαράκη είναι ξεκάθιαρες, δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει στο θέμα, αυτό είπε και η UEFA, η οποία ήλεγξε τα χαρτιά και όλα τα στοιχεία του Άρη και τα βρήκε άριστα, γι αυτό και έστειλε την επιστολή ότι πρέπει να παίξει ο Άρης στην Ευρώπη και φαίνεται ότι ο Σαράκης δεν ήθελε να ξέρει, αφού αυτή η έφεση οδηγεί σε διάφορους συνειρμούς, όπως και η προσφυγή της ΠΑΕ Βόλος, που αποτελεί και απόδειξη για κάποια πράγματα που έγιναν σε βάρος του Άρη, αλλά η δικαίωση είναι πολύ μεγάλη για όλους”.

-“Το θέμα αυτό, δεν τελείωσε για τον Άρη με την ανακοίνωση που βγάλαμε, θα έχει και συνέχεια, θα κυνηγήσουμε όλους αυτούς που προσπάθησαν να μας θίξουν, θα κινηθούμε νομικά εναντίον φυσικών προσώπων και όχι μόνο αυτών της ΕΠΟ, αλλά και εκτός ΕΠΟ”.

-“Η απόφαση αποτελεί ανακούφιση για τον μεγαλομέτοχο Θόδωρο Καρυπίδη, που έχει επενδύσει τόσα πολλά στον Άρη, γιατί η συμμετοχή στην Ευρώπη πέρα από πρεστίζ, μπορεί να φέρει και άνοδο οικονομικών και εμπορικών στοιχείων της ομάδας. Ξέρει ο πρόεδρος ότι πρέπει να γίνει επένδυση στην ομάδα και επιτέλους να μην φεύγουμε από τον πρώτο γύρο, αλλά εάν είναι δυνατόν να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη και να μας φύγει η κακοδαιμονία, για να μη χάνουμε στο 90′ και στο 120′ λεπτό”!

-“Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 15-16 Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα φύγει στο εξωτερικό για προετοιμασία, όλα θα ανακοινωθούν σύντομα”.