Στεφανίδης για πρόεδρος

Επειτα από ένα μπαράζ ανακοινώσεων και δηλώσεων που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί και σήμερα) όλο το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ.

Η διαδικασία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 16:00 στο Βελλίδειο, υπάρχει θεματολογία και μάλιστα σημαντική (απαλλαγή διοικήσεων ΠΑΕ Άρης για χρήση 2012-2013, ΑΜΚ), θεωρείται βέβαιο όμως πως το μεγαλύτερο (χρονικά) κομμάτι της Γ.Σ. θα αφιερωθεί στον «Απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Γ.Σ.

Είναι σίγουρο πλέον πως θα ασκηθεί πρόταση μομφής κατά της διοίκησης της ΠΑΕ,ώστε αυτή να αντικατασταθεί με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση περί ανάληψης προσωρινά της διοίκησης από το προεδρείο της ΚΜΑ.

Παράλληλα με ενδιαφέρον αναμένεται και «η πρόταση για την επόμενη μέρα», όπως έχει… βαπτιστεί εδώ και λίγα 24ωρα και η οποία σύμφωνα με πρόσφατη τοποθέτηση του Παναγιώτη Στεφανίδη, υπάρχει ανεξάρτητα από το ποια κατηγορία θα βρίσκεται η ομάδα.

Την ίδια ώρα όπως προαναγγέλθηκε από χθες ούτε ο Λάμπρος Σκόρδας, ούτε κάποιο άλλο μέλος από το δ.σ. της ΠΑΕ θα παρευρεθεί σήμερα το Βελλιδείο καταγγέλλοντας ως παράνομη την διαδικασία (σχετική εξήγηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ). Βέβαια αν η πρόταση μομφής γίνει αποδεκτή από το σώμα, το δ.σ. θα πρέπει να αποχωρήσει, ωστόσο και σε αυτό το μέτωπο αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αντιδράσεις.

Ο Σκόρδας το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΚΕΔ, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του για τις διαιτησίες κατά του Άρη.