«Ο Πασχαλάκης αποφασίζει: Αντάλιασπορ ή Αλάνιασπορ»

Στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο ότι εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και μάλιστα σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι δύο ομάδες διεκδικούν την υπογραφή του.

Η ιστοσελίδα “fotomac”, φιλοξενεί ένα θέμα με τίτλο: “Η μάχη για τον Πασχαλάκη” και στο σχετικό ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής:

“Η Αντάλιασπορ και η Αλάνιασπορ, παλεύουν για την μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Η Αντάλιασπορ, που δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον Βέλγο τερματοφύλακα Μπόφιν και η Αλάνιασπορ που θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με έναν εκ των Μαραφόνα και Κιριντιλί, βρίσκονται σε μεταγραφικό πόλεμο.

Και οι δύο ομάδες, θέλουν τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Ο 32χρονος Έλληνας γίγαντας των 1,97 μέτρων, δέχθηκε 48 γκολ σε 54 αγώνες που έπαιξε την περασμένη σεζόν, ενώ τα έμπειρα γάντια κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία του σε 20 ματς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο επιτυχημένος , που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Ελλάδας, είναι θετικός στις προσφορές και των δύο ομάδων και θα αποφασίσει σε λίγες μέρες“.