«Περίπλοκη η μεταγραφή Κοτάρσκι – Έχει βρει τον αντικαταστάτη του η Γκόριτσα»

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι εδώ και λίγες ώρες είναι παίκτης της Γκόριτσα, αφού ο Άγιαξ ανακοίνωσε την πώληση του στην κροατική ομάδα, σε μια κίνηση που – φαίνεται να – ανοίγει τον δρόμο για την μεταγραφή του 22χρονου γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ.

Η κροατική ιστοσελίδα sportske.hr αναφέρει τις δυσκολίες που είχαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα τον Άγιαξ και την Γκόριτσα και την «χρυσή τομή» που βρέθηκε τελικά για να τελειώσει η μετακίνηση του Κοτάρσκι.

«Ήταν μια πολύπλοκη επιχείρηση η μεταγραφή του Κοτάρσκι γιατί ο Άγιαξ ζήτησε 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση, ενώ η Γκόριτσα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει, όχι όμως cash αλλά σε δόσεις, κάτι που τελικά συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα».

Στην συνέχεια η κροατική ιστοσελίδα προσθέτει σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κροάτη τερματοφύλακα τα εξής: «Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ εκδήλωσε ενδιαφέρον να πάρει τον Κοτάρσκι, απευθείας από τον Άγιαξ αλλά στη Γκόριτσα δεν εγκατέλειψαν το πλάνο τους .Ήθελαν να αγοράσουν τον Κοτάρσκι και μετά να τον πουλήσουν, για να κερδίσουν. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εκτίμησε ότι η περίπτωση του είναι πολύ ακριβή για αυτούς και δεν έχουν απαντήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Φαίνεται ότι ψάχνουν για τερματοφύλακα».

Το δημοσίευμα αναφέρει και τις σκέψεις της Γκόριτσα σε περίπτωση που τελικά πωληθεί ο Κοτάρσκι, έχοντας ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

«Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της Γκόριτσα εκτίμησε ότι αξίζει να γίνει μια επένδυση στον Κοτάρσκι. Υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για αυτόν στην αγορά και η Γκόριτσα αναμένει να κερδίσει χρήματα σε αυτήν την υπόθεση, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο Kοτάρσκι θα εμφανιστεί στην προετοιμασία της Γκόριτσα την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξτρά άδεια μετά τα παιχνίδια που είχε με την εθνική Ελπίδων της Κροτίας. Σε περίπτωση μεταγραφής του, πιθανός αντικαταστάτης του Κοτάρσκι θα μπορούσε να είναι ο Ζβόνιμιρ Σούμπαριτς».