Νέες… πληροφορίες της Bild για ΠΑΟΚ και Νάρεϊ

Η περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να αποκτήσει τον Γερμανό εξτρέμ, πρώτο σκόρερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Και σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γερμανία, σχετικά με το θέμα:

«Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φλερτάρει τον πρώτο σκόρερ της Φορτούνα την περσινή σεζόν, αλλά όπως φαίνεται η κορυφαία ελληνική ομάδα δεν είναι τόσο ζεστή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του συλλόγου του Ντίσελντορφ, αναφέρει αρχικά δημοσίευμα της «Bild» και συνεχίζει:

«O ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πρόταση που οδηγεί τη Φορτούνα να υποθέσει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Νάρεϊ, ποσό που είναι ένα αστείο. Η Φορτούνα θέλει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει λόγο να παρεκκλίνει από αυτό», υπογραμμίζει η γερμανική ιστοσελίδα το ενδιαφέρον του Δικεφάλου προς τον Νάρεϊ.

Παράλληλα, δηλώσεις στη Bild έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούντα Ντίσελντορφ, Κλάους Άλοφς, σχολιάζοντας την πώληση Νάρεϊ: «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε τον Νάρεϊ. Ήταν ο πρώτος σκόρερ μας την περσινή περίοδο. Αν τον παραχωρήσουμε, θα είναι σημαντική απώλεια για εμάς και πρέπει να αποζημιωθούμε.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν θέλει να πληρώσει αρκετά χρήματα για τον Νάρει, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει στη Bundesliga. Σε περίπτωση που τα πράγματα παραμείνουν έτσι, θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για την Φορτούνα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άλοφς για ενδεχόμενη μεταγραφή του Γερμανού εξτρέμ.