«Ένας… παράδεισος για Πορτογάλους ο ΠΑΟΚ»

Η πορτογαλική παροικία που δημιουργείται εντός του ΠΑΟΚ προκάλεσε το ενδιαφέρον ξένης ιστοσελίδας, καταγράφοντας την πλούσια προϊστορία και κάνοντας λόγο για μία ομάδα που αποτελεί τον παράδεισο των Πορτογάλων!

Με αφορμή τη μεταγραφή του Τιάγκο Ντάντας, σημειώνοντας πως είναι μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Μπενφίκα, και με δεδομένο ότι αποτελεί το τελευταίο -χρονικά- χτύπημα του ΠΑΟΚ από την Πορτογαλία, οι Γάλλοι εστιάζουν εντός του Δικεφάλου και καταγράφουν την προϊστορία, απαριθμώντας αρκετούς Πορτογάλους που ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα, προερξάρχοντος του Βιεϊρίνια.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στον Ζοσέ Μπότο, επισημαίνοντας πως είναι ο άνθρωπος πίσω από το έργο που συντελείται στον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας πως η αρχή έγινε με τον Φιλίπε Σοάρες κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σκυτάλη πήραν οι Ράφα Σοάρες και Αντρέ Ρικάρντο ενώ το παζλ ολοκληρώνεται -για την ώρα- με τον Τιάγκο Ντάντας.

Όπως καταλήγει το δημοσίευμα, το βέβαιο είναι πως ο ελληνικός σύλλογος είναι από τις λίγες ξένες ομάδες που παρακολουθεί πολύ στενά όλους τους Πορτογάλους που πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο.