Ασπρόμαυρο το Ντα Λουζ

Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα να μειώνει αρκετά τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτό δεν αποτελεί αρνητικό παράγοντα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που θα βρίσκεται (και) αύριο στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει αν όχι όλα τα περισσότερα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της και 1.500 φίλοι του Δικεφάλου θα βρίσκονται αύριο το βράδυ στις κερκίδες του Ντα Λουζ.

Οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι από το απόγευμα της Τρίτης στη Λισαβόνα και σε άλλες πορτογαλικές πόλεις, ενώ ο κύριος όγκος αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια σήμερα και αύριο το πρωί  από το ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η διοίκηση της ομάδας, το  Sheraton Lisboa (διεύθυνση Rua Latino Coelho 1, τηλ. +351 21 3547164) και το κόστος του κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 17,5 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε, ζήτησε και θα έχει στη διάθεσή του εκδοτήριο στο γήπεδο Ντα Λουζ το οποίο και θα λειτουργήσει από τις 17:00 ως και μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα. Το ειδικό εκδοτήριο για τους φιλάθλους του Δικεφάλου θα βρίσκεται έξω από τη ασφαλισμένη περίμετρο στη Βόρεια πλευρά του περιβάλλοντος χώρου του σταδίου.