Ετοιμάζουν γιορτή στην Καλαμαριά

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στον Απόλλωνα έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και για το λόγω αυτό η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» αποφάσισε να δώσει χαρακτήρα γιορτής στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Μάλιστα όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ, ώστε να βρεθεί στο γήπεδο αρκετός κόσμος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Την καλύτερη ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και να χειροκροτήσουν την ομάδα, που πέτυχε τη νίκη της 1ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ελλάδας 2014-15, έχουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, τρεις ημέρες μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Με απόφαση της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων, καθορίστηκε στα 5 ευρώ η τιμή γενικής εισόδου στα εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Κυριακής (28.09.2014, 16:30) με τον Ηρακλή, που θα γίνει στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 14:00 στο γήπεδο του Απόλλωνα. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, στους φιλικούς αγώνες δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, πλην εκείνα της κατηγορίας VIP.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο επί της οδού Χηλής (μετά το γήπεδο τένις) από τις 14:00. Οι «κυανόλευκοι» φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο από την Θύρα του γηπέδου του Απόλλωνα».