«Θέλουμε δουλειά στην άμυνα»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ιστανμπούλ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε στο φιλικό, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει βελτίωση στον αμυντικό τομέα.

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο παιχνίδι λέγοντας: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε διαφορετικά, αυτό είναι πολύ καλό, γιατί μέσω του βίντεο μπορούμε να βλέπουμε πράγματα, έτσι ώστε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς: «Βάλαμε μέσα τον Κάρτερ, μας είπαν οι γιατροί ότι πρέπει να μπει χαλαρά. Ο Όντουμ έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και κάνει την αποθεραπεία του και ο Χαραλαμπίδης έχει εδώ και μία εβδομάδα πρόβλημα στο γόνατο».

Για το τι δεν του άρεσε στο σημερινό φιλικό: «Δεν μου αρέσει το πως μπήκαμε στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Η άμυνά μας ήταν σοφτ και οι αντίπαλοι μπόρεσαν να πάρουν διαφορά».

Για την άμυνα και την επίθεση: «Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά στην άμυνα, θέλει βελτίωση. Στην επίθεση δεν έχουμε φθάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε και όταν τρέχει η ομάδα χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στην άμυνα γιατί αφήνεις κενά».

Για το τουρνουά του Ρεθύμνου και τι θέλει να δει: «Το θέμα είναι από δω και πέρα είναι να βελτιωνόμαστε σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση και να διορθώνουμε τα λάθη μας».

Για τον Όντουμ: «Μέχρι τώρα δεν προσφέρει στις ασίστ. Για κανένα παίκτη δεν μπορείς να πεις τώρα τι κάνει και τι δεν κάνει καλά. Είναι φυσιολογικό ο Όντουμ να είναι διστακτικός, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα καταλαβαίνει τους συμπαίκτες του και θα γίνεται καλύτερος. Διστακτικός ως τώρα είναι ακόμη και ο Κάρτερ».