Το ζήτημα με τον Κούρτιτς

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι με 2-0 αναφέρθηκε και στον Γιασμίν Κούρτιτς.

«Όσο για τον Κούρτιτς θεώρησα πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει μετά από μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Υπάρχει ένα θέμα μεταξύ του ποδόσφαιριστή και της ομάδας και ελπίζω να λυθεί άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου.

Ποιο είναι όμως το θέμα του Κούρτιτς;

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα FORZA ο Σλοβένος χαφ θέλησε να υπάρξει συζήτηση για να επεκταθεί το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν το θέμα στον πάγο. Αυτό έκανε τον έμπειρο μέσο να θεωρήσει πως η ομάδα δεν θέλει να του δώσει συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος.

Έτσι, άρχισε να αναζητά ομάδες στο ιταλικό πρωτάθλημα δείχνοντας στον ΠΑΟΚ πως πλέον δεν λέει όχι σε μια πιθανή αποχώρηση.

Έτσι όπως είχε αποκαλύψει επίσης η FORZA ομάδα από την  γειτονική χώρα (η Πίζα) και άλλη μία από τη Σαουδική Αραβία θέλησαν να τον αποκτήσουν.

Ο ίδιος όμως δεν δείχνει ζεστός ούτε για πετροδόλλαρα, αλλά ούτε και για τη Serie B. Κάποια στιγμή φάνηκε πως θα υπάρξει ενδιαφέρον από σύλλογο της Serie A, αλλά τελικά αυτό δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση.

Ο στόχος του Κούρτιτς είναι να βρει ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. O Σλοβένος λοιπόν που στην αρχή ήθελε να μείνει τώρα άνοιξε την πόρτα της εξόδου μόνος του.

Αυτό λοιπόν είναι το θέμα που υπάρχει με τον διεθνή χαφ και έκανε τον Λουτσέσκου να αναφερθεί σε αυτό.