Ο Ηρακλής βρήκε…Συμ(μέτοχους)!

Ολοκληρώνονται σιγά – σιγά οι διαδικασίες της επιτροπής σωτηρίας που συστάθηκε από παράγοντες του Ηρακλή, οι οποίοι θα αναλάβουν να τρέξουν την ΠΑΕ, αρχικά μέχρι το τέλος της σεζόν, αφετέρου και στη συνέχεια εάν οι διαδικασίες αυτές ωριμάσουν και βρεθεί μια κοινή φόρμουλα λειτουργίας.

Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή, η κίνηση των παραγόντων βρίσκεται στην διαδικασία ελέγχου των λογιστικών βιβλίων και μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις.
Σ’ ότι αφορά τα ονόματα των ανθρώπων που αναμένεται να πλαισιώσουν την κίνηση, κάποια από αυτά, όπως του καθηγητή διαιτησίας και γνώστη των οικονομικών θεμάτων, Γιάννη Δόβελου, έχουν γίνει γνωστά, καθώς υπάρχουν και ονόματα που όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν κοντά στην διοίκηση χωρίς όμως να έχουν διοικητικό ρόλο.

Χθες, μεταξύ των 25 περίπου μελών της κίνησης η οποία θα συμμετάσχουν στην μη κερδοσκοπική εταιρία σωτηρίας με την επωνυμία “Ηρακλής Συμμετοχών” υπήρξε συνάντηση, κατά την διάρκεια της οποίας οριστικοποιήθηκαν οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί αμέσως μόλις αναλάβει.

Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι τι θα συμβεί με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο (εάν θα παραμείνει δηλαδή στην διοίκηση ή όχι), καθώς επίσης με τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.