By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Λουτσέσκου: «Να μην ρίχνονται πυρά στους παίκτες, πρέπει να αντιδράσουμε»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Να μην ρίχνονται πυρά στους παίκτες, πρέπει να αντιδράσουμε»

Τhessports
Last updated: 29/07/2022 00:27
Τhessports
Share
SHARE

Στη συνέντευξη τύπου στο γήπεδο της Τούμπας ο Ράζβαν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ξανά τον εαυτό του ως τον μοναδικό υπεύθυνο για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Λέφσκι Σόφιας.

Αρχικά ανέφερε:

«Το πρώτο παιχνίδι μας κόστισε πολύ. Είπα ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τα δύο αυτά παιχνίδια. Έγιναν αλλαγές, κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους στην προετοιμασία. Όταν κάνεις πολλές αλλαγές μπορεί να το πληρώσεις. Και σε αυτήν την κατάσταση είμαστε τώρα.

Είναι μια λυπηρή, στενάχωρη στιγμή. Είχα μια αίσθηση ότι τα πράγματα ίσως να μην πάνε καλά. Όταν παίρνεις απόφαση να αλλάξεις παίκτες, να φέρεις νεότερους, είναι λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο στην αρχή. Ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ μας. Σίγουρα είναι μια δυσάρεστη στιγμή. Να περιμένουμε την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Θα βρουν συνδέσεις μεταξύ τους στο άμεσο μέλλον. Αυτό μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε γι΄αυτά που λέω ή αν τα δέχεστε. Μπορεί να εστιάζετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα στοιχεία που βλέπουμε καθημερινά μας οδηγούν στα συμπεράσματα αυτά».

Για τις ελάχιστες τελικές του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδι και τι θα άλλαζε αν έπαιζε ξανά τα παιχνίδια:

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Ίσως αν είχαμε επιθετικό, τον Μπίσεσβαρ, τον Λύρατζη, τον Βιεϊρίνια στο πρώτο παιχνίδι. Είχα πει στο βοηθό μου δύο μέρες μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ότι για το ματς με τη Λέφσκι πρέπει να παίξουμε με τους περισσότερους διαθέσιμους παίκτες από το ρόστερ της περασμένης σεζόν γιατί έχουν την εμπειρία, γνωρίζουν καταστάσεις, θα βοηθούσαν στην προσαρμογή και των άλλων. Κάποια πράγματα τινάχτηκαν στον αέρα. Μεταγραφές, τραυματισμοί, υπογραφές που άργησαν όπως του Μπίσεσβαρ, κάποιες ασθένειες παικτών.

Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ τους προετοίμασα, έπρεπε να τους κάνω να είναι πιο αποφασιστικοί. Δύο ματς, δύο άσχημα αποτελέσματα. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος και έτσι πρέπει να είναι. Όταν είσαι σε διαδικασία rebuild (σ.σ να χτίσεις κάτι από την αρχή) δεν μπορείς να αποφύγεις ενδεχομένως τις ήττες στο ξεκίνημα. Δεν είναι ώρα να κρίνουμε τους παίκτες και να τους θεωρήσουμε υπεύθυνους. Αν παίζαμε τα παιχνίδια αργότερα, με περισσότερες επιλογές, με μεγαλύτερη προσαρμογή των ποδοσφαιριστών, θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Δεν παίξαμε σαν ομάδα. Δεν πήραμε την πρωτοβουλία να φτάσουμε στις τελικές φάσεις. Δεν προετοιμάζουμε το παιχνίδι για να κάνουμε μόνο 2 τελικές προσπάθειες, απλώς δεν τα καταφέραμε σήμερα».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα:

«Είναι νωρίς να μιλήσω. Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Πρέπει να αντιδράσουμε. Να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Η κατάσταση αυτή μπορεί να μας βοηθήσει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα σε κάθε παιχνίδι. Θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας η κατάσταση αυτή».

Μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ο ΠΑΟΚ;

«Δεν μπορώ να μιλήσω καθαρά για στόχους. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πράγματα. Ο ΠΑΟΚ παλεύει σε κάθε κατάσταση, σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει μια ομάδα που θα εξελιχθεί. Δεν μπορεί να μείνει σε αυτήν την κατάσταση. Ήρθαν 6 ποδοσφαιριστές καινούργιοι, δεν μπορούν με ένα κλικ να παίξουν όπως θέλουμε. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε όμως ότι όλοι θέλουν και περιμένουν να παλέψουμε για τους εγχώριους τίτλους μιας και είμαστε εκτός Ευρώπης. Έτσι, εξαρτάται από εμένα και όλους όσους είναι γύρω μου να απορροφήσουμε την πίεση και σε κάθε ματς να παλεύουμε για τη νίκη».

Για τη χρησιμοποίηση του Νάρεϊ σε ρόλο φορ και την εκτέλεση των κόρνερ που ανέλαβε:

«Έχει καλά χτυπήματα γι’ αυτό και εκτελούσε τα κόρνερ. Δεν είχαμε επιθετικό που να υποστηρίξει όπως θέλαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και αποφασίσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε γιατί ήταν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν ήταν πρόβλημα για τον ίδιο να παίξει σε αυτήν την θέση, αλλά τον αφήσαμε κάποιες φορές μόνο, δεν τον βοηθήσαμε. Ο Νάρεϊ αρέσκεται να παίζει στον χώρο, ανάμεσα στις γραμμές. Ο Κούτσιας είναι νέο παιδί, 18 χρονών, δεν μπορούσε όμως να αναλάβει την ευθύνη ενός ματς που κρινόταν πρόκριση για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε την ίδια εικόνα και στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίζει εμπειρίες, να μεγαλώνει η ποιότητα του μέσω των συμμετοχών που θα πάρει. Η άλλη επιλογή ήταν ο Τόμας Μπράντον, αλλά μπήκε αρκετά μετά στην προετοιμασία, δεν ήταν έτοιμος για να υποστηρίξει το πλάνο μας».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης: Μακάμπι και τυπικά στο δρόμο του
Next Article Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (pics)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US