Μετακομίζει στη Δράμα ο ΠΑΟΚ Β’

Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ Β βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, με τις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη να τελειώνουν σήμερα και την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ετοιμάζεται για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, στη Δράμα και συγκεκριμένα στον Βώλακα.

Η δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» θα προπονηθεί κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας στη Σουρωτή και αύριο το πρωί θα αναχωρήσει με προορισμό τον Βώλακα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου. Εκεί, οι ρυθμοί των προπονήσεων θα ανέβουν, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν και τα δύο πρώτα τους φιλικά παιχνίδια, τα οποία δεν αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά.

Μετά την επιστροφή της από την Δράμα, η ομάδα θα δώσει τον κύριο όγκο των, δυνατών της, φιλικών στη Θεσσαλονίκη ή και εκτός έδρας σε κοντινές πόλεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελικός αριθμός των φιλικών που θα δώσει ο ΠΑΟΚ Β και αυτό έχει να κάνει με το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί αναφορικά με το επερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2.

Με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορεί να είναι κανείς βέβαιος ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί  για τις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί για αυτό και ο Πάμπλο Γκαρσία με τους συνεργάτες του δεν έχουν διαμορφώσει ακόμα το πλήρες πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Κατά την διάρκεια των προπονήσεων συνεχίζονται οι δοκιμές παικτών.