Προσεχώς… επιστροφή για ΠΑΟΚ!

Ρυθμούς για το φιλικό με τον Βόλο στην Τούμπα ανεβάζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει και πάλι στην τακτική.

Στο κομμάτι των απουσιών, εκτός έμειναν οι Νέσμπεργκ και Μιχαηλίδης, με τον Ράφα Σοάρες να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, και την επιστροφή του να αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το δελτίο τύπου των «ασπρόμαυρων»:

Λογική κι αντιμετώπιση εβδομάδας αγώνα έχουν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται για την φιλική αναμέτρηση με τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας κι έπειτα την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Την Πέμπτη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής ξεχωριστά για την αμυντική λειτουργία και ξεχωριστά για την ανάπτυξη και τα τελειώματα μέσω οργανωμένης επίθεσης.

Ο Ίβαν Νέσμπεργκ , υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ράφα Σοάρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης κι από την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Παρασκευή (12.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.