By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Τhessports
Last updated: 11/08/2022 22:43
Τhessports
Share
SHARE

Παρότι ήταν καλύτερος και πίεσε τη Σλάβια Πράγας, η ανατροπή δεν ήρθε για τον Παναθηναϊκό, με το τελικό 1-1 να τον αφήνει εκτός συνέχειας Conference League.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα στα «κόκκινα» και μόλις στο 2ο λεπτό «άγγιξε» το γκολ έχοντας δοκάρι με τον Σπόραρ. Από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μάγκνουσον στο χώρο προς τον Χουάνκαρ, ο Ισπανός μπακ γύρισε την μπάλα χαμηλά στο δεύτερο δοκάρι προς τον Σπόραρ, ο οποίος έκανε την προβολή, αλλά «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι κι άουτ.

Στο 10ο λεπτό η Σλάβια προσέγγισε για πρώτη φορά την περιοχή του Παναθηναϊκού, όμως το απευθείας φάουλ του Τραορέ πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τη Σλάβια και στο 20’ ο Αϊτόρ έκανε πολύ καλή ατομική ενέργεια και πλασέ, με τον Μάντους να απομακρύνει με δυσκολία και τον Ούσου να διώχνει μακριά απ’ την τσεχική άμυνα.

Στο 30’ οι Τσέχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν από πάσα του Τραορέ που ακινητοποίησε την «πράσινη» άμυνα, ο Ντουντιέρα πλάσαρε από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια του Μπρινιόλι.

Δύο λεπτά αργότερα (32’) από καταπληκτική ενέργεια κι ασίστ του Βαγιαννίδη, ο Σπόραρ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως «νικήθηκε» στο πλασέ του από τον Μάντους, ενώ τον τραβούσε από το δεξί χέρι ο Ούσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός «έχασε» απ’ το 55’ τον Σένκεφελντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη μέση απ’ τη φάση του 42ου λεπτού όπου ζήτησαν πέναλτι οι «πράσινοι», με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει τη θέση του Ολλανδού στα μετόπισθεν.

Στο 58’ ο Παναθηναϊκός βρήκε το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε, μετά από καταπληκτικό ένα-δύο του Χουάνκαρ με τον Τσέριν και σέντρα του Ισπανού μπακ προς τον Σπόραρ, ο οποίος τούτη τη φορά δεν αστόχησε και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Στο 68’ το σουτ του Σέβτσικ πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι, ενώ στο 85’ η γυριστή κεφαλιά του Σπόραρ από το φάουλ του Αϊτόρ αποκρούστηκε με υπερένταση σε κόρνερ από τον Μάντους.

Όσο περνούσαν τα λεπτά και το παιχνίδι πλησίαζε προς το φινάλε, ο Παναθηναϊκός πίεζε με όλα του τα «όπλα», όμως στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων «πληγώθηκε» από ένα απίστευτο σφάλμα του Καμπετσή, ο οποίος γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον Μπρινιόλι χωρίς να βλέπει, ο Γιουρέτσκα έκλεψε την μπάλα και ισοφάρισε για τη Σλάβια σε 1-1, «σφραγίζοντας» την πρόκρισή της.

Σχετικά άρθρα

Αγωνία στην Παρί ενόψει του τελικού του Champions League!
«Συναγερμός» στην Ισπανία με Γιαμάλ ενόψει Μουντιάλ!
Εθνική με δύο του ΠΑΟΚ
Ηρακλής: «Υπήρχαν στιγμές που το Καυτανζόγλειο έμοιαζε μικρό…»
Μετατέθηκε το ραντεβού Καρυπίδη – Γρηγορίου!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μεγάλο μπάχαλο και… πέναλτι υπέρ του Άρη!
Next Article Αντίο με ψηλά το κεφάλι…

Τελευταία νέα

Τέλος από τον Προμηθέα ο Ζουρνατσίδης
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
18 May, 2026
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στην ομάδα μετά την απώλεια της δεύτερης θέσης
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18 May, 2026
Λουτσέσκου: «Πάντα λέγαμε ότι δεν μπορεί να μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο, αλλά…»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18 May, 2026
ΑΕΛ: Μήνυση για πανό στο AEL FC Arena!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18 May, 2026
Follow US