Μπούργος: «Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε τη Μακάμπι»

Το ότι ο Άρης χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο ομάδων όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, υπογράμμισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι ο Χέρμαν Μπούργος.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε, στην κάμερα του συνδρομητικού:

«Κάναμε ότι μπορούσαμε, παλέψαμε. Ακόμα και με μία νίκη 2-1 δεν καταφέραμε να περάσουμε αυτόν τον αντίπαλοι. Από την εμπειρία μου σας λέω πως οι αναμετρήσεις ήταν πολύ δύσκολες. Το Conference League  είναι μία δυνατή διοργάνωση, θέλουμε δουλειά και χρόνο για να φτιάξουμε μία ομάδα ανάλογη με της Μακάμπι που έχει εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε εκεί».

 

Επίσης είπε: «Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος, μένεις εκτός διοργάνωσης, φτάνει για να αποκλειστείς, όπως έγινε και σήμερα. Σε τέτοιο επίπεδο θα πρέπει όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι στο 100%».

 

Για το γεγονός πως ο Άρης δέχθηκε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα γκολ είπε: «Δεν με απασχολεί, η ομάδα είναι ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μία ομάδα σε αυτό το επίπεδο» και πρόσθεσε: «Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».