Τέλος στο… πανηγυράκι της κορυφής

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να κρατήσει προσγειωμένους στη γη τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μ’ άλλα λόγια; Να μην πάρουν… αέρα τα μυαλά τους και να μην… ζαλιστούν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Ο 61χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να κρατήσουν «χαμηλά την μπάλα» και να παραμείνουν «συγκεντρωμένοι στο στόχο», που δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης στη Γαλλία κόντρα στην Γκινγκάμπ.

«Οι πανηγυρισμοί είναι για τον κόσμο που έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται για τις νίκες. Για εμάς, τα πανηγύρια τελειώνουν εδώ. Πρέπει να πάμε στη Γαλλία και να κερδίσουμε την αντίπαλό μας. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο, παρά μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης, εκεί όπου πρέπει να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας στους ομίλους. Δεν θέλω να κάνουμε κανένα λάθος και να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας», ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές του ο Αναστασιάδης, εξηγώντας πως «το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι πρόσφατο» και δεν πρέπει να επαναληφθεί. «Τότε υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας, ενώ κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως έπρεπε και είμαι δυσαρεστημένος. Αυτή η εμφάνιση δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρώτα θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα επί της Γκινγκάμπ», τόνισε χαρακτηριστικά.