Εξέλιξη για τη νέα Τούμπα!

Το πρότζεκτ, που αφορά τη νέα Τούμπα φαίνεται ότι προχωρά, τουλάχιστο σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, που έχουν αναλάβει να το τρέξουν.

Οι δύο εταιρίες που έχει επιλέξει ο ΠΑΟΚ, η Salfo και η Populous παρέδωσαν στην ΠΑΕ το masterplan και τα 3 προσχέδια για το γήπεδο που μπορεί να κατασκευαστεί στο οικόπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πρόκειται για έναν φάκελο 340 σελίδων και 150 σελίδες bussinessplan.

Όπως λένε στον ΠΑΟΚ, πρόκειται για μία εντυπωσιακά λεπτομερή δουλειά και έναν εκπληκτικό σχεδιασμό πάνω σε 3 άξονες.

Τις επόμενες 3-4 μέρες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της ΠΑΕ τον φάκελο που παρέδωσαν οι δύο εταιρίες για πιθανές διορθώσεις και στη συνέχεια στο σχέδιο θα μπει σε… δημόσια διαβούλευση.

Ο ΠΑΟΚ (όχι μόνο η ΠΑΕ, αλλά και ο ΑΣ που συμμετέχει ισότιμα σ΄ αυτές τις διαδικασίες) θα κάνει γνωστή την επόμενη εβδομάδα τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, προκειμένου να γίνουν παρατηρήσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.

Γεγονός ότι είναι μέσα σε 70 μέρες αυτές οι δύο εταιρίες παρέδωσαν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, τουλάχιστο, το θέμα του γηπέδου προχωρά και θα προχωρά όσο δε βρίσκει εμπόδια.

Υπενθυμίζεται ότι τα σχέδια που ετοίμασαν οι εταιρίες αφορούν το συνολικό έργο με την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, που είναι θέμα περιφέρειας και δήμου, ενώ σε ότι αφορά τη χωρητικότητα και τη μορφή του γηπέδου, λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Όπως είχε αποκαλύψει η FORZA, σε ότι αφορά τη χωρητικότητα όλα δείχνουν γήπεδο 35.000 θέσεων…