«Τρελές» απαιτήσεις του Βόλου για Φερνάντες!

Ο Πάολο Φερνάντες φαίνεται πως είναι στη «βιτρίνα» του Βόλου το τελευταίο διάστημα, με τον ΠΑΟΚ να είναι μια από τις ομάδες που έχει παρακολουθήσει την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσε ο ΝΠΣ τις προηγούμενες ημέρες, για τον ποδοσφαιριστή έχει καταθέσει πρόταση η Σπαρτάκ Μόσχας, με τον εκπρόσωπο του να μιλά σε ΜΜΕ της Ρωσίας για τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμπέρτο Μποτίνες υποστήριξε πως οι απαιτήσεις του Βόλου για τον Φερνάντες φτάνουν στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ (!) με την ομάδα της Μαγνησίας να ζητά και ποσοστό από ενδεχόμενη μεταπώλησης.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Φερνάντες με τον ΝΠΣ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, και έτσι ο όποιος ενδιαφερόμενος θα μπορεί μετά τον Δεκέμβριο να διαπραγματευτεί απευθείας με τον ποδοσφαιριστή, και να συμφωνήσει μαζί του, με φόντο τον Ιούλιο του 2023, χωρίς να χρειαστεί να αποζημιώσει την ομάδα.

Όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στη Ρωσία:

«Ο Πάολο, φυσικά, είναι ευχαριστημένος με το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ, αλλά ο Βόλος ζητά πάρα πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή. Θα δούμε τι θα γίνε.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αλλά υπάρχει απόσταση. Ο Βόλος ζητά 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης».