Λουτσέσκου: «Γίνονται πράγματα που δεν μου αρέσουν εδώ, αδικία για τον Ομάρ!»

Το δικό του σχόλιο έκανε μετά τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο Χαριλάου ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και από τις δύο ομάδες. Υπήρχε μεγάλη θέληση που κάποιες φορές μας οδήγησε σε σύγχυση ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει διαφορετικές αποφάσεις.

Η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, είχαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις αλλά χωρίς να μας απειλήσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο πέραν του πέναλτι των αντιπάλων, είχαμε μεγάλη ευκαιρία και εμείς με τον Μπράντον Τόμας. Είχαμε τρεις χαρακτηριστικές φάσεις για να σκοράρουμε.

Κρατάω το πνεύμα που δείξαμε. Φτιάχνουμε ένα καινούργιο γκρουπ. Θέλουμε να δείξουμε τη νοοτροπία μας και να δυναμώσουμε το γκρουπ μας.

Εφόσον δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, δεν το χάσαμε το παιχνίδι. Δεν τους αφήσαμε να μας δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος αν και θα ήθελα ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από εμάς».

Για την ένταση στο φινάλε:

«Ήταν μια πρόκληση από τους αντίπαλους παίκτες και νομίζω από τον Νταμπό. Προκάλεσε την αποβολή του Ελ Καντουρί, ήταν αδικία για τον Ομάρ.

Υπήρχε μία πρόκληση στο τέλος από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ειδικά από το Νταμπό. Γενικότερα γίνονται πράγματα που δεν μου αρέσουν εδώ είδαμε τι έγινε και με το Νέλσον Ολιβέιρα που άνοιξε το φρύδι του».