Τι είπε ο Πάρντιου στον Καρυπίδη για τον… δικό του Άρη

Τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα από τότε που κλείδωσε η συμφωνία του Άρη με τον Άλαν Πάρντιου, ο 61χρονος τεχνικός ενημερώνεται για τη νέα ομάδα. Έχει ζητήσει και έχει πάρει όλα τα στοιχεία από τα παιχνίδια που έδωσε ο Άρης μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη, όχι μόνο οπτικά, αλλά και σε… αριθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Πάρντιου, γνωρίζει αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας και μάλιστα χαρακτηριστικά είναι όλα όσα είπε στον Θόδωρο Καρυπίδη σε μία από τις συζητήσεις τους:

“Έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που είδα μέχρι τώρα, θα βρούμε τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και θα το διορθώσουμε”, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Αντρέ Γκρέι, τον οποίο ξέρει καλά από την Αγγλία. “Ο Γκρέι δεν είναι ούτε στο 40% από αυτόν που ξέρω , θα δείτε άλλον Γκρέι με εμένα”.

Ο Πάρντιου θεωρεί επίσης πως…: “Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και έχει τις προοπτικές να κάνει πολλά πράγματα φέτος”, ενώ υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει ένα πιο… aggressive σύνολο.

Από την μεριά του, ο Καρυπίδης στις κουβέντες που είχε με τον έμπειρο προπονητή, του τόνισε ότι τον πιστεύει κι ότι θεωρεί ότι μπορεί να πάρει το 100% από το ρόστερ το οποίο μέχρι στιγμής για διάφορους λόγους δεν έχει βγάλει τις πραγματικές του δυνατότητες. Τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και περιμένει τις… αλλαγές στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση Ετομπό, ο Πάρντιου θα επιδιώξει να έχει μια επαφή μαζί του, ενώ εκτός από τον Άλεξ Ντάιερ ως βοηθό του, ο Βρετανός θα φέρει και δικό του αναλυτή.