Η… κυβίστηση του Μπένετ : Ανακαλεί τον ορισμό Σιδηρόπουλου και φέρνει ξένο διαιτητή!

Όπως ενημέρωσε ο Τάκης Μπαλτάκος την Εκτελεστική, ο Μπένετ αποδέχθηκε τη σύσταση και ακυρώνει τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, ενημερώνοντας ότι αναζητεί ξένο διαιτητή για τη Λεωφόρο.

Νωρίτερα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ώστε ο Τάκης Μπαλτάκος να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΚΕΔ και να του ζητήσει να αλλάξει ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, έπειτα και τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν.

Αυτό τελικά κι έγινε, με τον Μπένετ να αναφέρει στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες ότι ήθελε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, από τη στιγμή όμως που αντιδρούν οι ομάδες, θα ορίζει μόνο ξένους διαιτητές στους αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

«Ο κύριος Μπένετ μου είπε ότι θέλησε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, όμως από τη στιγμή που αντιδρούν όλες οι ομάδες δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με τη σύσταση και όλα τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων θα γίνουν με ξένους διαιτητές», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος.

Πηγή : sdna.gr