Το – παρολίγον – σκάνδαλο με την ποινή του Ελ Καντουρί!

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να δίνουν «μάχη» για ανατρέψουν τα όσα, απίστευτα, έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Πορτογάλος διαιτητής Γκοντίνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος διαιτητής έγραψε ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου χτύπησε (!) τον αντίπαλο του, Νταμπό με τον ώμο στο στήθος κάτι που δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση από τα πλάνα που καταγράφηκαν!

Μάλιστα αυτή του η αναφορά οδηγούσε τον Μαροκινό σε τιμωρία τριών αγωνιστικών, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δίνουν «μάχη», και με την χρήση του video, για να ρίξουν την ποινή στη μία αγωνιστική.

Έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί τον ποδοσφαιριστή μόνο από το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία. Αξίζει να σημειωθεί πως με βάσει τον ισχύοντα κανονισμό δεν θα μπορούσε να εξαλειφθεί εντελώς, αφού η κόκκινη κάρτα σημαίνει αυτομάτως τον αποκλεισμό για τουλάχιστον μία αγωνιστική.

Με βάση τον κανονισμό όταν βγαίνει κόκκινη δεν μπορεί να σβηστεί εντελώς η ποινή και έτσι ο Μαροκινός θα απουσιάσει μόνο από την αναμέτρηση της Δευτέρας για την 4η αγωνιστική.