ΠΑΟΚ : Μπλοκάρονται οι λογαριασμοί της Κορινθιάνς ελέω Αουγκούστο!

Σε μπελάδες βρίσκεται Κορίνθιανς μετά από την προσφυγή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στα δικαστήρια!

Όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα uol.com.br o παίκτης του ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στο δικαστήριο και μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Κορίνθιανς για οφειλή για δικαιώματα εικόνας του παίκτη, περίπου 230.000 ευρώ προς την εταιρεία που ειχε σχετική συμφωνία.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει :

«Η MFD Empreendimentos e Participações, μια εταιρεία που πήγε την Corinthians στο δικαστήριο, έλαβε το κλείδωμα των λογαριασμών του συλλόγου για πληρωμή χρέους ύψους 1.221.311,82 R$ (231.712 ευρώ) σύμφωνα με απόφαση του δικαστή Luís Fernando Nardelli.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στο Δικαστήριο του Σάο Πάολο για να εισπράξει 1.341.487,29 R$ για δικαιώματα εικόνας για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που είχε υπό την άδεια της και δεν πληρώθηκε από την ομάδα.

Τον Μάιο είχε γίνει ξανά μπλοκάρισμα στους λογαριασμούς της Κορίνθιας λόγω της ίδιας διαδικασίας. Εκείνη την εποχή, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 433.814,40 R$ (83.726 ευρώ), αλλά τώρα ξανά υπάρχουν περιπέτειες για την ομάδα.

Το γραφείο Τύπου της Κορίνθιανς ρωτήθηκε για το αν σύλλογος αναγνωρίζει το χρέος ή αν θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια κατά του αποκλεισμού και απάντησε χαρακτηριστικά : «Η Sport Club Corinthians Paulista δεν σχολιάζει τις τρέχουσες ενέργειες και, ως εκ τούτου, δεν θα σχολιάσει τη δράση που αναφέρεται στο ρεπορτάζ».