Στέκονται δίπλα στον άτυχο Παντελή

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη πριν από λίγους μήνες, στο σπίτι του Παντελή Κυριακίδη (του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, που έμεινε σε άγρυπνο κώμα από τροχαίο), συγκέντρωσαν το ποσό των 15.000 ευρώ για να δοθούν στην οικογένεια του Κυριακίδη.

Η πρωτοβουλία ανήκε εξαρχής στο Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, ενώ εκτός από αυτό το ποσό, είχαν συγκεντρωθεί ακόμα περίπου 7.000 ευρώ από ένα τουρνουά των τμημάτων υποδομής του Δικέφαλου.

Οι υπεύθυνοι του Club Λαχαναγοράς, εξέδωσαν ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν τους παίκτες:

«Το ποσό των 15.000 ευρώ μας παρέδωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης, εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Το ποσό αυτό προορίζεται για την οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, που έπεσε θύμα τροχαίου και από τότε καθηλώθηκε στο κρεβάτι. Από εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ χωρίς άλλα σχόλια».

Μάλιστα, όπως δηλώνουν θα ζητήσουν συνάντηση με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και θα προτείνουν είτε να έχει ένα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ή σαν υπάλληλος της ΠΑΕ εξήγησε ο πρόεδρος του club Λαχαναγοράς, Τάσος Παπαϊωάννου. «Ας τον βάλουν να βλέπει τον ΠΑΟΚ από το σπίτι του», σχολίασε μιλώντας στον Arena FM.

«Δεν θα παρατήσουμε την προσπάθεια να στηρίξουμε τον Παντελή και την οικογένεια του», πρόσθεσε χαρακτηριστικά δείχνοντας τον στόχο που έχουν βάλει. Ενόψει Χριστουγέννων, μάλιστα, θα βοηθήσουν την οικογένεια βγάζοντας στην κυκλοφορία μπλουζάκια και ενεργοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό.

Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος του προβλήματος, θα πρέπει να γνωρίζει πως η μητέρα του άτυχου Παντελή Κυριακίδη, είναι κωφάλαλη, ενώ να θυμίσουμε ότι ο πατέρας της οικογένειας χάθηκε σε εκείνο το μοιραίο ατύχημα επιστρέφοντας από την Αθήνα, μετά από ματς των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.