Πάλμα: «Παίζω στο 100% για τη φανέλα-Να ξεκινήσει ο Άρης ένα σερί νικών»

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε για τι σημερινό (11/09) παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Ο νεαρός μέσος του Άρη, από την Ονδούρα, στάθηκε στο ότι ο Άρης παρά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, συνεχίζει να στοχεύει ψηλά, ενώ για τις δικές του εμφανίσεις, τόνισε ότι προπονείται και παίζει πάντα στο 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είμαστε έτοιμοι 100%, έχουμε προπονηθεί καλά και θα πάμε στο παιχνίδι της Τρίπολης για να «ψάξουμε» τους τρεις βαθμούς».

Για το αν –παρά το ότι είναι νωρίς στο πρωτάθλημα- θεωρεί ότι είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι στην Τρίπολη;

«Οπωσδήποτε, όπως όλα τα παιχνίδια, εμείς σαν ποδοσφαιριστές του Άρη έχουμε την ευθύνη να παίζουμε και να κερδίζουμε και αυτό ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Τρίπολη, να ξεκινήσουμε ένα καινούριο νικηφόρο σερί».

Για τις καλές του προσωπικές εμφανίσεις:

«Είναι οι στόχοι της ομάδας, το να φοράω τη φανέλα με το έμβλημα της ομάδας είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα. Για την ομάδα και τη φανέλα παίζω και προπονούμαι στο 100%. Υπήρχε αυτή η κακή στιγμή του αποκλεισμού από την Ευρώπη, αλλά εμείς θα παίζουμε για τους στόχους μας που είναι πολύ υψηλοί για αυτή τη χρονιά».