Κύπελλο Ελλάδας : Οι τελευταίες εκκρεμότητες

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική δράση της πρώτης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας. Τα παιχνίδια Αετός Λουτρών-Αλμυρός και Ερμής Ζωνιανών-Ηλιούπολη είχαν αναβληθεί λόγω δυσκολιών στην εύρεση εισιτηρίων και ορίστηκαν για σήμερα.

Ήδη έχουν προκύψει οι αντίπαλοι των νικητών αυτών των αγώνων, καθώς ο Απόλλων Ευπαλίου θα αντιμετωπίσει όποια ομάδα προκριθεί από το ματς της Λέσβου, ενώ ο Ερμής Μελιγούς θα παίξει με τον νικητή από το ματς των Ζωνιανών.

Υπάρχουν ακόμα δύο εκκρεμότητες από την πρώτη φάση του θεσμού, που ωστόσο θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες. Η Πειθαρχική Επιτροπή θα αποφασίσει για την τύχη του Άρης Βούλας-Νέα Αρτάκη, όπου ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρους των φιλοξενούμενων, καθώς δεν είχαν δύο παίκτες κάτω των 20 στην αποστολή. Όσο για το Πανθρακικός-Αλεξανδρούπολη, οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση, καθώς η ομάδα της Θράκης χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη.

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστεί οι ώρες των αγώνων.

Το σημερινό πρόγραμμα:
13:00 Αετός Λουτρών-Αλμυρός
16:30 Ερμής Ζωνιανών-Ηλιούπολη

Τα ζευγάρια της δεύτερης φάσης:
1ο γκρουπ

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-Ελασσόνα
Αστέρας Τριποτάμου-Ιωνικός Ιωνίας
Βύρων Καβάλας-ΠΟ Φήκης
Αστέρας Σταυρού-Βατανιακός
Αστέρας Πετριτή-Απόλλων Παραλιμνίου

2ο γκρουπ

ΑΕΡ Αφάντου-Διαγόρας Βραχνέικων
Νικητής αγώνα Αετός Λουτρών-Αλμυρός (14/9)-Απόλλων Ευπαλίου
Νικητής αγώνα Ερμής Ζωνιανών-Ηλιούπολη (14/9)-Ερμής Μελιγούς
Νικητής αγώνα Άρης Βούλας-Νέα Αρτάκη-Ναυπακτιακός Αστέρας
ΠΑΟ Βάρδας-Πανελευσινιακός

Άνευ αγώνα έχουν προκριθεί στην τρίτη φάση του Κυπέλλου οι ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Νικητής αγώνα Πανθρακικός-Αλεξανδρούπολη, Τηλυκράτης και Άγιος Νικόλαος.