Θέμα διαχείρισης στους ξένους

Ο Πίτερ Ετεμπό έρχεται για να προσθέσει ένα χρήσιμο “γρανάζι” στη “μηχανή” του Άρη, αποτελώντας μία αναγκαία κίνηση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Νιγηριανός είναι μία από τις δύο κινήσεις των τελευταίων 24ώρων, μετά την οριστική συμφωνία με την Ολίμπια για τον δανεισμό του Έντουιν Ροντρίγκες. Δύο κινήσεις που αλλάζουν εκ νέου το τοπίο με τους ξένους. Μετά το ξεκαθάρισμα με τους Γκρέι-Οντουμπάζιο και την παρουσία τους στο ρόστερ ως κοινοτικοί Β’ ζώνης, οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να διαχειριστούν ξανά το θέμα με τους ξένους αφού ο αριθμός αυξήθηκε στους έξι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ετεμπό δεν έχει διαβατήριο, κάτι που είναι σίγουρο στην περίπτωση του Ροντρίγκες.

Αν βάλουμε μόνο τον Ετεμπό στο “κάδρο”, τότε μαζί με τους Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Πάλμα και Ζερβίνιο οι ξένοι ανέρχονται στους πέντε, δηλαδή στο όριο. Με τον Ροντρίγκες ο αριθμός ανεβαίνει στους έξι, οπότε θα χρειαστεί και ένα ροτέισον μεταξύ τους μέσα στη σεζόν, με τους τέσσερις από τους έξι να συγκαταλέγονται στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Άρα εκεί θα επικεντρωθεί και το ροτέισον του τεχνικού τιμ, εκτός εάν οι εκάστοτε συνθήκες αλλάξουν από μόνες τους τα δεδομένα.