Έξαλλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους με Μπονούτσι!

Το κάκιστο ξεκίνημα της Γιουβέντους στη φετινή σεζόν έχει προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στο στρατόπεδό της, με μεγάλο σύνδεσμο φιλάθλων των «μπιανκονέρι» να στρέφεται κατά του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο 35χρονος αμυντικός οδήγησε τους συμπαίκτες του μπροστά στην κερκίδα των φίλων της Γιουβέντους για να απολογηθούν μετά την ήττα από την Μόντσα, ωστόσο αυτό ήταν κάτι που δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα οι tifosi που είχαν ταξιδέψει από το Τορίνο.

«Ήταν μια κίνηση που δεν καταλαβαίνουμε και την χαρακτηρίζουμε γελοία. Έγινε με πρωτοβουλία κάποιου που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, αλλά ενεργεί σαν θύμα θυσίας. Ο Μπονούτσι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει ηγέτης. Δεν ήταν ηγέτης στην Τρεβίζο, ούτε στην Πίζα, ούτε στην Μπάρι, ούτε στη Μίλαν και σίγουρα ούτε στη Γιουβέντους».
«Σε μία περίοδο πλήρους σύγχυσης εντός και εκτός γηπέδου, υπάρχει πλήρη αναρχία στην ομάδα και όποιος θέλει αυτοαποκαλείται αρχηγός ή ηγέτης, χωρίς να έχει το χάρισμα ή την αποδοχή των φιλάθλων της ομάδας. Ένας καλός στρατιώτης δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει και καλός στρατηγός».

«Το να φέρνεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπροστά στους οπαδούς σαν αρνιά που πάνε στην σφαγή, ακούγοντας αποδοκιμασίες και προσβολές, είναι απλά παράλογο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις μια ομάδα αδύναμη. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειάζεται σε αυτό το άθλημα. Κάνεις κακό στην ομάδα. Κάνατε εμάς και εσάς να φαινόμαστε γελοίοι, μπροστά στους αντιπάλους μας».