«Ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερη δυναμική!»

Ικανοποιημένος από τα όσα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στη φιλική νίκη επί του Μακεδονικού στο Καυτανζόγλειο στάδιο εμφανίστηκε ο προπονητής των «κυανόλευκων»,  Κώστας Γεωργιάδης.

«Θέλαμε να μπούμε στο γήπεδό μας μετά από πολύ καιρό, έπρεπε να προετοιμαστούμε και να δείξουμε τακτικά στοιχεία. Πήραν σχεδόν όλα τα παιδιά λεπτά συμμετοχής, ήθελα να πάρουν την οσμή του Καυτανζογλείου που είναι ένα γήπεδο ιδιαίτερο και μεγάλο», δήλωσε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός των «κυανολεύκων» για να συμπληρώσει:

«Παρουσιάσαμε μία ομάδα με μεγάλη παραγωγικότητα, είχαμε πολλές φάσεις και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε με μεγαλύτερη ωριμότητα, να γινόμαστε πιο κυνικοί για να τελειώνουμε τους αγώνες».

Kλείνοντας, για το αν προβληματίζεται από την αδυναμία στο εύκολο γκολ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Δεν με προβληματίζει, όταν μια ομάδα είναι παραγωγική και εκτελεί από τα 7,8,10 μέτρα είναι ευχάριστο αυτό, χρειάζεται περισσότερο καθαρό μυαλό. Είχαμε φάσεις που φτάσαμε στην αντίπαλη αστεία και μας έλειπε η έξτρα πάσα για να τελειώσουμε και να είναι πιο άνετο το παιχνίδι. Σίγουρα πάντα υπάρχουν προβληματισμοί και σκέψεις όμως δεν μπορώ και να μην πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι φαίνεται πως η ομάδα έχει μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αυτό είναι ευχάριστο προκειμένου να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα».