Απίστευτες καταγγελίες από τον αδελφό του Πογκμπά!

Σοκαριστικά είναι όσα καταγγέλλει ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, για τον παίκτη της Γιουβέντους. Μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι έκανε μάγια σε συμπαίκτες του, αλλά και ότι έχει σχέση με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Ματίας Πογκμπά είναι προφυλακισμένος ύστερα από μήνυση του αδερφού του, Πολ, ο οποίος τον κατηγόρησε για εκβιασμό. Ο Ματίας, όμως, πέρασε στην αντεπίθεση και με ένα κείμενο στο Twitter προχώρησε σε νέες καταγγελίες ενάντια στον αδερφό του.

Αναλυτικά έγραψε:

Για τα μάγια: «Αυτό το άτομο, ο αδερφός μου, έχει γίνει λάτρης της μαγείας τα τελευταία χρόνια, οπαδός ενός μάγου, γνωστού ως Marabout Ibrahim, ονόματι Grande, συγγενής του πρώην παίκτη Αλού Ντιαρά. Ο αδερφός μου έκανε μάγια σε αρκετούς συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του Κιλιάν Εμπαπέ, είτε από ζήλια είτε για να κερδίσει ένα παιχνίδι».

Για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα: «Πολλοί θα σοκαριστούν και θα δυσκολευτούν να το πιστέψουν, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ο λόγος που η οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα βρίσκονται σε κίνδυνο σήμερα. Ο αδερφός μου είχε πάντα στο περιβάλλον του εγκληματίες και παραβάτες, τους οποίους έχει ακόμα και σήμερα. Εγκληματίες που λειτουργούσαν στο όνομά του και έχουν προκαλέσει αιματοχυσία.

Αν ήταν μόνο φιλία θα μπορούσε να ήταν εντάξει. Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποίησε αυτές τις σχέσεις και τα ονόματά τους για να κάνει δουλειές μαζί τους, για να κάνει πράγματα για εκείνον. Πρόδωσε τους κολλητούς του και έφυγε χωρίς να το πει σε κανέναν, αφήνοντας τη μητέρα μας και εμένα στη μοίρα μας, αφήνοντας την οικογένειά της και τους αγαπημένους της να γίνουν στόχοι αυτών των ληστών.

Μερικοί συγγενείς μας έχουν ήδη δεχθεί επίθεση και έχουν πυροβοληθεί εξαιτίας του. Δεν πήγαμε στις Αρχές, από φόβο αντιποίνων, χωρίς να είμαστε προστατευμένοι με κανέναν τρόπο να μας προστατεύσει όλους.

Φυσικά εκείνος είναι ήσυχος στο φρούριο του πίσω από τους σωματοφύλακές του. Επίσης, η μητέρα μου έπρεπε να σταθεί στο πλευρό του και να παρακαλέσει για λογαριασμό του. Εκείνος το δέχθηκε».