Όταν ο Βουλινός πήρε τον ΠΑΟΚ και έφυγε (vid)

Ήταν 23 Σεπτεμβρίου του 1990, όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Θωμά Βουλινό να παίρνει τους «ασπρόμαυρους» από το γήπεδο στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ ήταν 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, όπου σε εκείνο το διάστημα ο ρέφερι απέβαλλε τους Μαγκντί και Σκαρτάδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να κατέβει από τα επίσημα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, συγκέντρωσε τους παίκτες δίπλα του και τους διέταξε να αποχωρήσουν.

«Τέτοιον εξευτελισμό δεν το δέχομαι. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν γυρίζει η ομάδα στο γήπεδο. Δεν είναι μια εν θερμώ απόφαση μου. Μετά το τρίτο γκολ, που ήταν οφσάιντ, ενημέρωσα τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, ότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα πάρω την ομάδα από το γήπεδο και θα φύγω», ήταν τα λόγια του Θωμά Βουλινού.

Στην συνέχεια και στα αποδυτήρια υπήρξαν διαβουλεύσεις ώστε να επιστρέψει ο Δικέφαλος, κάτι που δεν επέτρεψε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, με την ομάδα δέχεται τον μηδενισμό στο συγκεκριμένο αγώνα, αφαίρεση τριών βαθμών και πέντε αγωνιστικές χωρίς θεατές στην Τούμπα.