Τέλος ο Σκόρδας, πάει σε νέα διοίκηση

Με καθυστέρηση περίπου 2,5 ωρών άρχισε η Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ. Πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν η απαλλαγή των διοικήσεων της σεζόν 2012-2013.

Απόφαση δεν θα παρθεί σήμερα και από το σώμα δόθηκε εξουσιοδότηση στο ΔΣ της ΚΜΑ, πλην Στεφανίδη, να αποφασίσει.

Ακολούθησε το θέμα με την ΑΜΚ, που θα είναι και πάλι στα 7 εκατ. ευρώ, ποσό που όποιος καταθέσει θα πάρει το 51% των μετοχών της ΠΑΕ

Οπως γίνεται κατανοητό το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην συζήτηση για τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και στην πρόταση μομφής που θα ασκηθεί.

Σε τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης, διέψευσε τα περί συζητήσεων με ομάδες για νέο ΑΦΜ (Εθνικός Γαζώρου), ενώ για την επόμενη ημέρα είπε πως έχουν γίνει κάποιες επαφές με επιφανείς Αρειανούς για να συγκεντρωθούν χρήματα και παράλληλα διαπραγματεύσεις με πιστωτές. Η πρόταση είναι η δημιουργία ενός νέου φορέα με μίνιμουμ ποσό συμμετοχής τις 3.000 ευρώ και στόχο να συγκεντρωθούν 600.000 ευρώ,

Σημειώνεται δε πως αφήνει για την ώρα ανοικτό το αλά ΑΕΚ σχέδιο, δηλαδή υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική, ενώ τόνισε πως επιθυμία του δ.σ. της ΚΜΑ είναι να αλλάξει διοίκηση η ΠΑΕ.

“Η αλλαγή διοίκησης είναι για το τι θα κάνουμε στα επόμενα οκτώ ματς. Πρέπει να κινηθούμε με αξιοπρέπεια. Δεν γίνετε να μας βρίζουν άλλο. Είμαστε διατεθημένοι σαν ΚΜΑ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να καλέσουμε τον ΑΣ και τους παλαιμάχους και να δημιουργήσουμε κάτι δυνατό. Για τώρα, η ΚΜΑ είναι αποφασισμένη να αναλάβει τις ευθύνες της” είπε μεταξύ άλλων ο Στεφανίδης.

Από πλευράς ερασιτέχνη, ο ταμίας Χρήστος Κώτσης τόνισε πως ανάλογα με τη σημερινή απόφαση του σώματος για την διοίκηση της ΠΑΕ, θα γίνει αύριο συμβούλιο στον ΑΣ για να αποφασιστούν οι κινήσεις τους. Απών είναι πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας.

Ο Στεφανίδης ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο Βασίλης Φουρλίγκας μαζί με τους Γιάννη Κουζούνια, Ηλία Κουσουνιάρη προτίθενται να μπουν σε νέα διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ.

Το σώμα ψήφισε υπέρ της πρότασης για άμεση παύση της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα

Εγκρίθηκε από το σώμα ο σχηματισμός διοίκησης από τον Στεφανίδη. Αυτή αποτελείται από τους: Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια, Κουσουνιάδη, Γρόλλιου.