Μπερνάρντ : «Είχα προτάσεις από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό»

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή ιστοσελίδα ο Μπερνάρντ του Παναθηναϊκού πλέον από το καλοκαίρι, ισχυρίστηκε ότι είχε προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Το απόσπασμα από τις δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

Καλοκαίρι 2022. Φεύγεις από την Σάρτζα για τον Παναθηναϊκό. Τι σε έκανε να πεις το ”ναι”; Ισχύει πως είχες προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες; Τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, συγκεκριμένα.

”Ισχύει. Και από τους δύο. Πρώτα ήρθε ο Παναθηναϊκός, μετά ο ΠΑΟΚ και στο τέλος ο Ολυμπιακός. Είπα στον ατζέντη μου πως ήθελα Παναθηναϊκό. Κάποια πράγματα κάνουν την διαφορά στους παίκτες. Η απευθείας επικοινωνία μαζί τους. Μου άρεσε πάρα πολύ που με κάλεσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και ο Χρήστος Κόντης και μου συμπεριφέρθηκαν σαν φίλοι, πιο ανθρώπινα. Ένιωσα οικεία, σαν στο σπίτι μου, ένιωσα μοναδικά. Μία πρόταση, μια προσφορά δείχνει πως ένα κλαμπ σε θέλει αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Τουλάχιστον δεν φτάνει για εμένα. Ο Παναθηναϊκός το έκανε πιο προσωπικό και έκανε την διαφορά. Οι οπαδοί μου έστελναν μηνύματα, είδα βίντεο, ένιωσα πάρα πολλά όμορφα συναισθήματα”.