Περιθώριο μέχρι τις 8 Μαρτίου

Εάν και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και η νέα κίνηση “Ημίθεος Συμμετοχών” αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι το τέλος της σεζόν, ένα από τα θέματα που καλείται να επιλύσει άμεσα, είναι αυτό του Καυτανζογλείο.

Το χρέος των 90 χιλ. ευρώ περίπου που οφείλονται στο στάδιο από την πλευρά του Ηρακλή (τα φετινά είναι 65 χιλ. ευρώ) δεν έχει διευθετηθεί ακόμη και το περιθώριο για την συμβιβαστική λύση του διακανονισμού λήγει στις 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα εξηγεί η δικηγόρος του σταδίου Ξένια Σταμάτη…”Περιμέναμε μια πρόταση συμβιβαστική από την πλευρά του Ηρακλή. Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Ελευθεριάδης, αλλά μου κατέθεσε μια πρόταση ελλιπής, χωρίς να αναφερθεί σε ποσά και χρονικά περιθώρια. Περίμενα μια νέα επικοινωνία μήπως και τα πράγματα γίνουν πιο ξεκάθαρα, αλλά τελικά αυτή δεν έγινε.

Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου ο εκπρόσωπος της Football League, κ. Φίλιας, ο οποίος ενημερώθηκε από την ΠΑΕ ότι το θέμα έχει διευθετηθεί, χωρίς να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Εμείς εξακολοθούμε να περιμένουμε την πρόταση του Ηρακλή, καθώς η προθεσμία λήγει στις 8 Μαρτίου. Είναι άκομψο φυσικά να μιλάμε για έξωση από το στάδιο, όμως τα πράγματα πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένα”.