“Περίεργη αντιμετώπιση”

Ο Χρήστος Αθανασιάδης μιλώντας στον Arena fm τόνισε ότι η φετινή αντιμετώπιση που έχει ο Απόλλων από τους διαιτητές δεν είναι και η… καλύτερη και τη χαρακτήρισε “περίεργη”:  “Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα αντιμετωπίζεται περίεργα από την διαιτησία, ίσως να έχουν δει ότι ο Απόλλωνας ενισχύθηκε, παίζει καλό ποδόσφαιρο και διαθέτει όλα τα φόντα να μπει στην τετράδα. Στην Καρδίτσα το παιχνίδι έτσι όπως εξελισσόταν, πήγαινε για νίκη της ομάδας μου, αλλά λίγο η δική μας απροσεξία, αφού φάγαμε το γκολ στην τελευταία φάση, λίγο που δεν τελειώσαμε το παιχνίδι πιο νωρίς, μάλλον εμείς πετύχαμε γκολ αλλά κακώς ακυρώθηκε, φτάσαμε πλέον να λέμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την τετράδα…”.

Για τα τελευταία παιχνίδια: “Αν δούμε την τελευταία τριάδα των αγώνων, και στο παιχνίδι με τον Τύρναβο που δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί, αλλά χωρίς να αποτελεί δικαιολογία δεν μας δίνεται ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Εάν σε αυτά τα τρία παιχνίδια αντί για τρεις βαθμούς παίρναμε έξι ,θα συνεχίζαμε να είχαμε πάρα πολλές πιθανότητες ώστε να διεκδικήσουμε την πεντάδα”.

ΚΑΤΑΓΜΑ Ο ΚΑΘΑΡΙΟΣ

Με ένα κάταγμα σε δάχτυλο του χεριού του επέστρεψε ο Παύλος Καθάριος από την Καρδίτσα, αλλά πιθανότατα θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλέξη Αλεξίου για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Κατά τα άλλα εκτός θα μείνει σίγουρα ο Μπερτέν που έχει κάρτες, ενώ οι Πέλκας και Μωυσίδης θα ανεβάσουν ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε.