Ράπτης: «Ελάτε στο Παλατάκι για την πρόκριση!»

Για το παιχνίδι με τη βουλγάρικη Μοντάνα, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Challenge Cup προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, με τον Αλέξανδρο Ράπτη να μιλά στην κάμερα του επίσημου Δικεφάλου, απευθύνοντας «κάλεσμα» στον κόσμο της ομάδας μεταξύ άλλων, για να δώσει δυναμικό «παρών» στο Παλατάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής του ΠΑΟΚ είπε:

«Προερχόμαστε από μια νίκη κόντρα στην Κηφισιά και τώρα υποδεχόμαστε στο γήπεδο μας την Μοντάνα. Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχει τη δική του δυναμική. Δεν γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν είναι σαν τα παιχνίδια στην Ελλάδα, που ξέρουμε τους αντιπάλους μας. Θέλει ειδική διαχείριση και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι».

Για το πόσο θα χρειαστεί η ομάδα τη στήριξη του κόσμου της:

«Η στήριξη του κόσμου είναι αρκετά σημαντική, γιατί όπως είπα πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά για τον αντίπαλο μας. Για αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας αλλά και τη δικιά μας προσωπική προσπάθεια.

Για αυτό σας καλώ όλους την Τετάρτη (9/11) στις 19:00 στο Παλατάκι, για να πάρουμε μια νίκη και να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση»