ΠΑΟΚ : Όλα δείχνουν… Κύπρο για την χειμερινή μίνι προετοιμασία

Εξελίξεις σχετικά με την χειμερινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ προκύπτουν τις τελευταίες ώρες με την Κύπρο να κλειδώνει ως προορισμός!

Εδώ και μέρες είχε εξεταστεί η ιδέα να κάνει ο ΠΑΟΚ προετοιμασία στην Κύπρο και φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα αυτό το μινι στάδιο προετοιμασίας στην Μεγαλονησο.

Οι επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν ανακοίνωσεις για το διάστημα που οι παίκτες του Ραζβαν Λουτσέσκου θα προπονούνται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λάρνακα.

Οι ασπρόμαυροι εξετάζουν τα γήπεδα και τις συνθήκες και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην επιλογή τους, με την Λάρνακα να φαντάζει το μεγάλο φαβορί για τον ΠΑΟΚ που προσανατολίζονται σε μια προετοιμασία 10 ημερών.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη στις 27 Νοεμβρίου, με επιστροφή στις 7 Δεκεμβρίου.

Το γεγονός ότι πολλές ομάδες έχουν επιλέξει την Κύπρο για βάση τους κατά την διάρκεια του Μουντιάλ, διευκολύνει πολύ τους ασπρόμαυρους και στην εύρεση φιλικών παιχνιδιών που φαντάζουν απαραίτητα στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ!

Αναμένονται εξελίξεις προσεχώς για τις προπονήσεις και τα φιλικά του Δικεφάλου στην Κύπρο…