Ζίβκοβιτς: «Να μαχόμαστε σα να είμαστε ένας»

Σε συνέντευξή του, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ιωνικού, αλλά και στην επικείμενη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη Σερβία.

Ο Σέρβος μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport».

Αρχικά δήλωσε για τη νίκη επί του Ιωνικού: «Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όχι μόνο λόγω του αντιπάλου αλλά και του αγωνιστικού χώρου που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό για εμάς που φύγαμε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς και πλέον κοιτάμε το επόμενο με τον Βόλο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα, εφόσον μας χρειαστεί. Όπως έδειξαν τα παιδιά που μπήκαν είναι έτοιμα να προσφέρουν στην ομάδα όπου τους χρειάζεται. Ο δρόμος που έχει η ομάδα μπροστά της είναι ένας: να είμαστε ενωμένοι και να μαχόμαστε σα να είμαστε ένας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου αυτή η παρουσία μου στο Μουντιάλ και είμαι χαρούμενος. Δε θέλω, όμως, να βιάζομαι και πάω βήμα-βήμα. Δεν το κρύβω πως είναι ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου, δεν το κρύβω πως είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ στο Μουντιάλ με την εθνική Σερβία που έχει φιλοδοξίες για μία καλή πορεία. Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι με τη Βραζιλία και σίγουρα κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει απέναντι τους. Θα δούμε τι θα γίνει».